Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Περπατούσαν 9 μέρες στους -35 βαθμούς για να φθάσουν σε νοσοκομείο (Φωτογραφίες)

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014   2:17:00 μ.μ.


Περπατούσαν 9 μέρες στους -35 βαθμούς για να φθάσουν σε νοσοκομείο (Φωτογραφίες)Τη δική της Οδύσσεια έζησε μία οικογένεια από το Λαντάκ της βόρειας Ινδίας, η οποία αναγκάστηκε να περπατήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα σε πολικές θερμοκρασίες, προκειμένου να φθάσει στο πιο κοντινό νοσοκομείο, στο Lingshed όπου θα γεννούσε η γυναίκα.
Σέρνοντας ξύλινα αυτοσχέδια έλκηθρα στα οποία είχαν στοιβάξει τις προμήθειές τους, τα μέλη της οικογένειας, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά διέσχισαν επικίνδυνα ποτάμια και χαράδρες, σε ένα ταξίδι που κράτησε εννέα ημέρες. Μάλιστα, ανά πάσα στιγμή υπήρχε ο κίνδυνος η γυναίκα να γεννήσει στη... μέση του πουθενά. Πέρασαν πολλές παγωμένες ημέρες και νύχτες μέχρι τελικά να φθάσουν στον προορισμό τους, στο νοσοκομείο όπου τελικά ήρθε το μωρό στη ζωή.
Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, έχοντας ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά τους, το νεογέννητο πήραν τον ίδιο δρόμο της επιστροφής. Σύμφωνα με τη Daily Mail, κατά τη διάρκεια της επιστροφής συναντήθηκαν τυχαία με έναν φωτογράφο, ο οποίος κατέγραψε καρέ-καρέ τον «Γολγοθά» που έζησαν για να φθάσουν τελικά και πάλι σπίτι τους.
Οι εικόνες συγκλονιστικές... Το νεογέννητο μέσα σε ένα καλάθι, τα παγωμένα πρόσωπα των άλλων παιδιών και οι απεγνωσμένες προσπάθειες για επιβίωση που αποτυπώθηκαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό μαρτυρούν την Οδύσσεια που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι στο πλανήτη για τα πράγματα που θεωρούνται για άλλους δεδομένα.




ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ