Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

"Ο Σουμάχερ περιήλθε σε κατάσταση συνδρόμου Apallic"

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014   11:30:00 μ.μ.


«Το Σύνδρομο Apallic είναι το αποτέλεσμα ενός σοβαρού τραυματισμού του εγκεφάλου, ενώ η πιθανότητα ανάκαμψης από το σύνδρομο Apallic είναι πολύ κάτω από το 50%». 

Όπως αναφέρει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα format, για την κατάσταση υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ έγραψε: "Περισσότερο από τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, λιγοστεύουν οι ελπίδες για μια πλήρη αποκατάσταση.
Αυξάνονται οι φόβοι, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ, μπορεί να παραμείνει σε μια κατάσταση «φυτού», για το υπόλοιπο της ζωής του, ακόμα κι αν ξυπνήσει από το κώμα. Ο θρύλος της φόρμουλα, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το ατύχημά του, στη Γαλλία πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Ο Ζαν Μαρκ Οργκογκόζο, Καθηγητής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό, είπε: «Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που βρίσκεται σε κώμα οι πιθανότητες να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, μειώνονται».
Αυστριακή ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο Σουμάχερ, μπορεί να υποφέρει από το σύνδρομο Apallic ή επίμονη φυτική κατάσταση.
Την ίδια στιγμή η οικογένεια του δηλώνει: «Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας μαχητής και δεν θα παραιτηθεί, προσθέτοντας: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι ότι δεν υπάρχει καμία χαλάρωση όσον αφορά τις θερμές ευχές για τον Μίκαελ από όλο τον κόσμο. «Αυτό μας δίνει δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους σας».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ