Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Το Σάββατο στην Ελλάδα η νεαρή Μυρτώ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014   9:07:00 μ.μ.


Το Σάββατο στην Ελλάδα η νεαρή Μυρτώ
Επιστρέφει το Σάββατο στην Ελλάδα η 16χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, που έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης από Πακιστανό στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012, μετά από την πολύμηνη νοσηλεία της σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης.

Η κοπέλα στις 10 Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την παροχέτευση ενός ισχυρού μυοχαλαρωτικού, μέσω της «αντλίας μπακλοφέν» για την αντιμετώπιση των επώδυνων περιστατικών σπαστικότητας που τη βασανίζουν και όπως έκριναν οι γιατροί, η επέμβαση ήταν επιτυχής με αποτέλεσμα το κορίτσι να μπορεί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην πατρίδα της. Το εξιτήριο δόθηκε την παρασκευή και έτσι αύριο, Σάββατο, η Μυρτώ θα επιστρέψει με τη μητέρα της στην Ελλάδα. Εξάλλου, στην Ελλάδα την περιμένουν ο πατέρας της Γιάννης και η 18χρονη αδελφή της Ελεάννα.
Μετά την άφιξή της, η Μυρτώ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τόσο με το δράμα της όσο και με τον αγώνα της, θα εισαχθεί στο ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα Animus.
Στις 22 Ιουλίου 2012, η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή. Βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα και την αδελφή της. Ο δράστης της άγριας επίθεσης, ένας νεαρός πακιστανικής καταγωγής, συνελήφθη, ομολόγησε και κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ