Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η Ρωσία σχεδιάζει να διευρύνει την στρατιωτική παρουσία σε μερικές περιοχές του κόσμουΚΟΣΜΟΥ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014   11:02:00 μ.μ.


Η Ρωσία σχεδιάζει να διευρύνει την στρατιωτική παρουσία σε μερικές περιοχές του κόσμουΚΟΣΜΟΥ
Το Υπουργείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχεδιάζει να διευρύνει τη ρωσική στρατιωτική παρουσία σε μια σειρά από περιοχές του κόσμου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Υπουργός Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στρατάρχης Σεργκέι Σοϊγκού, μεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS. "

Διεξάγονται εργασίες με τα νησιά των Σεϋχέλλων, τη Σιγκαπούρη, το Νικαράγκουα, τη Βενεζουέλα. Φέτος σχεδιάζουμε να διεξάγουμε επιπλέον διαπραγματεύσεις ", διευκρίνισε.
Ο Υπουργός υπογράμμισε ότι λόγω των ενεργών πτήσεων της ρωσικής αεροπορίας μακρινής αποστολής "χρειαζόμαστε βάσεις για τον ανεφοδιασμό είτε στην περιοχή του Ισημερινού, είτε σε άλλα μέρη ". "Κάνουμε διαπραγματεύσεις και πλησιάζουμε στο αποτέλεσμα», θεωρεί.
Ο Υπουργός υπενθύμισε ότι το 2013 το κλιμάκιο των ρωσικών μαχητικών άρχισε τις περιπολίες σε ένα από τα αεροδρόμια της Λευκορωσίας. "Φέτος εκεί θα εγκατασταθεί το σύνταγμα ", είπε.
Σύμφωνα με τη δήλωσή του, η ρωσική βάση στο Τατζικιστάν μεταφέρθηκε από τη σύσταση ταξιαρχίας σε μοίρα. Κατά την εκτίμησή του, "σοβαρή ενίσχυση έγινε στα ρωσικά στρατεύματα στο Κιργκιζστάν λόγω της αεροπορίας και της εγκατάστασης εκεί των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού ".


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ