Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Μία καλόγρια στις Blind Auditions (Βίντεο)

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014   9:18:00 μ.μ.


Μία καλόγρια στις Blind Auditions (Βίντεο)
Δεν πίστευαν τι έβλεπαν οι κριτές του ιταλικού The Voice όταν μαγεμένοι από τη φωνή της Cristina Scuccia, γύριζαν τις καρέκλες τους ένας προς ένας. Η νεαρή γυναίκα που τραγουδούσε ήταν Ουρσουλίνα καλόγρια κι όμως στη σκηνή έμοιαζε με ροκ σταρ!

Η Cristina επέλεξε να ερμηνεύσει το "Noone" της Alecia Keys και ξετρέλανε το κοινό -από τις πρώτες νότες - και τους κριτές που έμειναν με ανοιχτό το στόμα τόσο από το θείο χάρισμα όσο και από την ιδιότητά της.
Η 25χρονη καλόγρια τραγουδίστρια ανήκει στο τάγμα των Ουρσουλίνων και ασχολείται με το τραγούδι από το 2008, όταν έμαθε για το δυστύχημα των Ουρσουλίνων που είχαν σχηματίσει ένα μουσικό γκρουπ. "Αυτή είναι η αποστολή μου τώρα!", είπε η Cristina, η οποία συμμετείχε στο σόου ταλέντων μετά την παραίνεση και την επιμονή των λοιπών αδερφών της μονής.
Όταν η Raffaella Carrà τη ρώτησε πώς κατέληξε στο The Voice, εκείνη απάντησε "έχω ένα δώρο και σας το προσφέρω", ενώ ο κριτής τον οποίο και επέλεξε η καλόγρια για να συνεχίσει, ο ράπερ J-Ax της είπε: "Αν σε είχα ανακαλύψει σε λειτουργία θα ήμουν διαρκώς στην εκκλησία. Εσύ κι εγώ είμαστε όπως ο διάβλος και ο αγιασμός".

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ