Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ο Πούτιν διεξήγαγε την έκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014   8:48:00 π.μ.


Ο Πούτιν διεξήγαγε την έκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν διεξήγαγε την έκτακτη σύσκεψη με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS με αναφορά στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του επικεφαλή του κράτους Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, "στη σύσκεψη συζητήθηκε η κατάσταση στην Ουκρανία και μάλιστα λήφθηκε υπόψη η απόφαση που πάρθηκε από το Ανώνατο Συμβούλιο της Κριμαίας ".
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος της κυβέρνησης Ντμίτρι Μεδβέδεβ, ο Πρόεδρος της Άνω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο, ο Πρόεδρος της Κρατικής Ντούμας Σεργκέι Ναρίσσκιν, ο επικεφαλής της διοίκησης του Κρεμλίνου Σεργκέι ιβανόφ, ο γραμματέας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας Νικολάι Πάτρουσσεφ, ο Υπουργός Αμύνης Σεργκέι Σοΐγκού, επικεφαλής άλλων Υπουργείων και οργάνων ασφαλείας.
Όπως είναι γνωστό, στις 6 Μαρτίου στη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου της Κριμαίας πάρθηκε η απόφαση για την ένταξη της αυτονομίας στη σύνθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας ως ένα από τα υποκείμενά της. Το δημοψήφισμα στην Κριμαία για το θέμα αυτό θα γίνει στις 16 Μαρτίου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ