Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Φωτογραφία από δορυφόρο φέρεται να δείχνει το Boeing να πετά πάνω από τη ζούγκλα

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014   11:16:00 π.μ.


Φωτογραφία από δορυφόρο φέρεται να δείχνει το Boeing να πετά πάνω από τη ζούγκλα
Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του χαμένου αεροσκάφους της Malaysia Airlines το οποίο έπειτα από 11 ημέρες ερευνών από 26 χώρες δείχνει σα να άνοιξε γη και να το κατάπιε!

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλξη οι έρευνες, μία φωτογραφία από δορυφόρο φέρεται να δείχνει το εξαφανισμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines να πετά πάνω από τη ζούγκλα.
Την φωτογραφία, σύμφωνα με την Daily Mail την βρήκε ένας φοιτητής από την Ταϊβάν στην ιστοσελίδα Tomnod, μέσω της οποίας εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες προσπαθούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του εξαφανισμένου αεροπλάνου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το αν η φωτογραφία είναι αυθεντική, κανείς δε μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το αεροπλάνο φαίνεται να έχει βαφτεί άσπρο!
Η φωτογραφία αυτή έρχεται έπειτα από τις μαρτυρίες στην αστυνομία τουλάχιστον εννέα χωρικών του Kelantan στη Μαλαισία ότι έχουν δει τα φώτα στον ουρανό στο βόρειο - ανατολικό τμήμα της χώρας, κοντά στη χρονική στιγμή που πιστεύεται ότι το αεροσκάφος άλλαξε κατεύθυνση ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι άκουσαν το δυνατό θόρυβο του κινητήρα.
Επίσης, οι κάτοικοι ενός μικρού νησιού στο Dhaalu Atoll στις Μαλδίβες ισχυρίζονται ότι είδαν ένα αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 8 Μαρτίου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ