Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστών υπέστη ο Πέρες

Τρίτη 15 Απριλίου 2014   10:03:00 π.μ.


Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστών υπέστη ο ΠέρεςΠύρρειος αποδείχτηκε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καθώς σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα για τους «ερυθρολεύκους», τραυματίστηκε σοβαρά, ο Ερνάν Πέρες!
Ο Παραγουανός άσος, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και όπως αποφάνθηκε το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επιστροφή τον προσεχή Οκτώβριο. Έτσι, ούτε λόγος δεν γίνεται για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αφού επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των Πειραιωτών.
Ο Πέρες στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού σε μία ανύποπτη φάση χτύπησε, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε. Μάλιστα, λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης δοκίμασε ένα σουτ και αισθάνθηκε νέες- πιο έντονες- ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.
Αυτό λοιπόν θα του στοιχίσει πολύ ακριβά και μάλιστα σε ένα σημείο όπου έδειχνε να εντάσσεται όλο και περισσότερο στο αγωνιστικό κλίμα της ομάδας.
Ήδη πολλοί συμπαίκτες του, του έχουν στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση όπως ο Νέλσον Βαλντές. «Φίλε μου Ερνάν, σου εύχομαι να είσαι γρήγορα καλά. Να έχεις ταχεία ανάρρωση αδερφέ μου. Ο Θεός είναι μεγάλος», έγραψε στο Instagram του ο διεθνής φορ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ