Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη επί του Ηλυσιακού

Τρίτη 8 Απριλίου 2014   8:58:00 μ.μ.


Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη επί του ΗλυσιακούΜε τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και τον Νίκο Γιαννιτσάνη να σκοράρει δύο φορές, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ηλυσιακού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κορωπί.
Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Ζέκα και Σίλντενφελντ που δεν αγωνίστηκαν (λόγω τιμωρίας) στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, είχε ο Γιάννης Αναστασίου στο φιλικό αγώνα που έγινε την Τρίτη στο Κορωπί με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.
Πρόσωπο του αγώνα ήταν Νίκος Γιαννιτσάνης. Ο 20χρονος άσος που πρόσφατα είχε κάνει το ντεμπούτο του και στην Σούπερ Λίγκα κόντρα στην Καλλονή για 20 λεπτά, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Σίλντεφελντ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Ζέκα, Δώνης, Τούντορ, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης και Αποστολόπουλος.
Ως αλλαγές έπαιξαν επίσης οι Κάσσας, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος, Μπαλμπόα και Αναστασόπουλος.
Όσοι δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά το πρωί. Ατομικά γυμνάστηκαν Ντίνας και Μπαϊράμι.  Αύριο οι "πράσινοι" έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ