Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Δυσφορία Σαμαρά για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης- Tι θα συνέβαινε χωρίς προειδοποίηση;

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014   2:38:00 μ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έντονη δυσφορία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης μετά το τρομοκρατικό χτύπημα με 75 κιλά εκρηκτικής ύλης στην οδό Αμερικής στο κέντρο της Αθήνας 24 ώρες πριν την επίσκεψη της Άγγελα Μέρκελ

Ειδικά, η χρονική συγκυρία, με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και την έλευση της γερμανίδας καγκελαρίου θα έπρεπε να σημαίνει τη λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας ειδικά σε σημεία όπως η Τράπεζα της Ελλάδας.

Αντ αυτού οι τρομοκράτες έδρασαν ανενόχλητοι σε έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους, μπροστά από το κεντρικό κτήριο της τράπεζας της Ελλάδας, χωρίς να δώσουν καν σημασία στις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας που βρίσκονται παντού σε εκείνα τα σημεία.

Η ευκολία με την οποία έδρασαν προκαλεί πολλά ερωτήματα αλλά και φόβους για το τι θα γίνει αν την επόμενη φορά δεν υπάρχει προειδοποιητικό τηλεφώνημα...

Και όλα αυτά ενώ – και πάλι υποτίθεται – τους τελευταίους μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες θα έπρεπε να σε επαγρύπνηση μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και των Μαζιώτη-Ρούπα.

defencenet.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ