Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η έκπληξη του Σαμαρά όταν 13χρονος του χάρισε το μετάλλιο του

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014   11:24:00 π.μ.


Η έκπληξη του Σαμαρά όταν 13χρονος του χάρισε το μετάλλιο του
Ένα 13χρονο αγόρι πλησίασε τον Αντώνη Σαμαρά και του χάρισε το μετάλλιο του για να τον ευχαριστήσει για όλα όσα έχει κάνει για την Ελλάδα.

Το περιστατικό συνέβη εχθές, όταν ο πρωθυπουργός βγήκε από το Μέγαρο Μουσικής όπου είχε πάει για να μιλήσει στο συνέδριο του ΣΕΤΕ. Τότε ο 13χρονος Γιώργος Ζαχόπουλος πλησίασε τον Αντώνη Σαμαρά και του μίλησε.
« Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό που κάνατε για εμάς, είμαι πολύ συγκινημένος και θέλω να σας δώσω το μετάλλιο μου» είπε ο 13χρονος στον πρωθυπουργό . Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε το μετάλλιο του 13χρονου που ασχολείται με την κολύμβηση αλλά εκείνος επέμενε.
Ο Γιώργος Ζαχόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες  είχε πλησιάσει τον πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που έτρωγε σε μία ταβέρνα με την σύζυγο του. Τότε, του είχε μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με την κολύμβηση και πάνε στο κολυμβητήριο του Ζαππείου, καθώς δεν υπάρχει πετρέλαιο και το νερό της πισίνας δεν μπορεί να θερμανθεί.
Ο Αντώνης Σαμαράς είχε κάνει εκείνο το βράδυ τηλεφωνήματα σε μερικούς υπουργούς και το πρόβλημα λύθηκε. Ο 13χρονος γι αυτό επέμενε να δώσει το μετάλλιο του στον πρωθυπουργό, ο οποίος τελικά το δέχτηκε και του είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «το κρατάω αυτό και θα πάρεις κι άλλα» ενώ τον αγκάλιασε και τον φίλησε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ