Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Γερμανός έπεσε θύμα ληστείας στη Μεσσηνία

Σάββατο 3 Μαΐου 2014   3:30:00 μ.μ.


Γερμανός έπεσε θύμα ληστείας στη Μεσσηνία
Τον χτύπησαν αλύπητα και του πήραν 250 ευρώ, το κινητό του και την ταυτότητά του

Ενέδρα είχαν στήσει δύο άγνωστοι σε έναν 56χρονο Γερμανό που κατοικεί μόνιμα στην Ανθούσα Μεσσηνίας και καραδοκούσαν σε μικρή απόσταση από το σπίτι του. Μόλις τον είδαν να επιστρέφει, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα.
Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τον άτυχο αλλοδαπό και άρπαξαν από τις τσέπες του 250 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και την ταυτότητά του. Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Ο 56χρονος κατήγγειλε τη ληστεία στην Αστυνομία την επομένη το μεσημέρι, καθώς χρειάστηκε αρκετές ώρες ώσπου να συνέλθει από τα χτυπήματα που δέχθηκε.
*** Μια άλλη αλλοδαπή στάθηκε πιο τυχερή, καθώς δεν ήρθε σε επαφή με τον άγνωστο που της έκλεψε τα μεγάλης αξίας σουβενίρ και δώρα τα οποία είχε αγοράσει για τους δικούς της! Η τουρίστρια από το Ισραήλ που οι διακοπές της είχαν τελειώσει, περίμενε το πλοίο στο λιμάνι της Ρόδου όταν κάποιος άρπαξε μια σακούλα με δώρα συνολικής αξίας 1.200 δολαρίων και έγινε καπνός, παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον εντοπίσουν.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ