Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Εθνική Ελλάδας: Στις 18:30 η άφιξη της αποστολής στο Ελ. Βενιζέλος

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014   8:09:00 π.μ.


Εθνική Ελλάδας: Στις 18:30 η άφιξη της αποστολής στο Ελ. ΒενιζέλοςΗ αποστολή της Εθνικής βρίσκεται ήδη στον δρόμο της επιστροφής και μετά από μια στάση στην Φρανκφούρτη, θα προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος σήμερα στις 18:30.
Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα τους παίκτες και τοτ εχνικό τιμ θα υποδεχτούν αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι για να τους συγχαρούν για την επιτυχμένη πορεία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ιδιαίτερη υποδοχή ετοιμάζεται για τους Φερνάντο Σάντος και Γιώργο Καραγκούνη που είπαν «αντίο» στην «γαλανόλευκη».
Η επόμενη ημέρα
Η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να προβληματίσει, αν δεν υπήρχε η συμφωνία με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 30 επίσημα παιχνίδια στη γαλανόλευκη μετρώντας 18 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Ο Ιταλός τεχνικός παρακολούθησε την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια της, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το υλικό και θα ξεκινήσει άμεσα τη δημιουργία της νέας ομάδας με το βλέμμα στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2016 με την Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα διεξαχθεί εντός έδρας, αλλά χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ