Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Τελικός: Χωρίς άγχος η Γερμανία

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014   1:01:00 μ.μ.


Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Τελικός: Χωρίς άγχος η Γερμανία  Την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο «Μαρακανά» απέναντι στην Αργεντινή ολοκλήρωσε η Γερμανία.
Στον όγδοό της τελικό σε Παγκόσμιο Κύπελλο θα αγωνιστεί η Γερμανία, η οποία αντιμετωπίζει την Αργεντινή με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου που θα είναι ο τέταρτος της ιστορίας της.

Η πίεση, θα έπρεπε να ήταν μεγάλη για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, ωστόσο ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ υποστηρίζει το αντίθετο: «Έχουμε αρκετούς παίκτες στην 23άδα μας που έχουν παίξει σημαντικούς τελικούς και ξέρουμε πως να χειριστούμε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Ανυπομονούμε για το ματς. Υπάρχει μεγάλη προσμονή, αλλά και χαρά. Δεν υπάρχει πίεση. Έχουμε τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έπαιξε στον τελικό του Μουντιάλ 2002. Άλλοι έχουν παίξει τελικούς με τους συλλόγους τους, κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις. Πρέπει απλά να σκεφτούμε την δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Όταν σφυρίξει ο διαιτητής πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που μας κάνει δυνατούς. Το μυαλό μας πρέπει να είναι καθαρό και μόνο στο ποδόσφαιρο».
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα τα «πάντσερ» δεν έχουν κάποιο σημαντικό εκτός από αυτό του Νούρι Μουστάφι. Ο Γιόακιμ Λεβ αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε απέναντι σε Γαλλία και Βραζιλία. Οπότε οι 11 θα είναι οι Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέβεντες, Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Οζίλ και Κλόζε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ