Ροη ειδησεων

Σκηνές "Φαρ Ουέστ" στη Λαμία - 30χρονος με καραμπίνα πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014   2:03:00 μ.μ.


Σκηνές
Σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της πόλης το βράδυ της Κυριακής.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ όταν διερχόμενοι είδαν έναν 30χρονο να περπατά στην οδό Καρπενησίου κρατώντας μια καραμπίνα, βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες.
«Φύγετε θα σας ρίξω...», είπε σε ένα ζευγάρι που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. «Τι κοιτάτε ρε. Θα σας σκοτώσω.. », φώναξε σε τρία παιδιά που εκείνη την ώρα κατέβαιναν προς τα κάτω.
Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός που είχε ενημερώσει και την αστυνομία, είπε στα παιδιά να γυρίζουν πίσω και να απομακρυνθούν, ενώ την ίδια ώρα ο 30χρονος πυροβολούσε στον αέρα.
Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο οπλισμένος άνδρας μόλις είδε τους αστυνομικούς φώναξε. «Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω...»
Αμέσως μετά πυροβόλησε το περιπολικό και στη συνέχεια μια μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός ή περίοικος.
Οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια του φώναζαν: «παραδώσου και δεν θα πάθεις τίποτα...», ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, καλυμμένοι πάντα πίσω από κάποια αυτοκίνητα.
«Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Μπράβο στους αστυνομικούς, που ενώ τους έλεγε ότι θα τους ρίξει, αυτοί όρμησαν πάνω του και τον αφόπλισαν, αψηφώντας τον κίνδυνο...», είπε ένας από τους γείτονες.
Στην περιοχή επικράτησε πανικός, αφου ο κόσμος άκουγε πυροβολισμούς φωνές και σειρήνες της αστυνομίας, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κάποιες σκηνές, από τα όσα εκτυλίχθηκαν, που κατέγραψε με το κινητό του αναγνώστης του LamiaReport:


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ