Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Γυναίκες ρημάζουν καταστήματα στην Κρήτη

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014   4:09:00 μ.μ.


Γυναίκες ρημάζουν καταστήματα στην Κρήτη
Γέμιζαν τις ντουλάπες δίχως να ξοδεύουν δραχμή

Είχε γεμίσει την γκαρνταρόμπα της με... κλεμμένα ρούχα μια νεαρή κοπέλα που δρούσε τουλάχιστον τις τελευταίες δυο εβδομάδες στα καταστήματα του Ρεθύμνου, στα οποία έμπαινε παριστάνοντας την πελάτισσα. Συνολικά, είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές, αλλά στην τελευταία την... πάτησε!
Τη στιγμή που έκρυβε στην τσάντα της διάφορα είδη που είχε «βουτήξει» από το κατάστημα μιας 31χρονης, η ιδιοκτήτρια την είδε και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Η 22χρονη «μακρυχέρα» συνελήφθη και τα κλεμμένα ρούχα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του μαγαζιού. Όμως, η έρευνα στην τσάντα της αποκάλυψε ότι λίγο νωρίτερα είχε κλέψει και άλλα ρούχα από το κατάστημα μιας 54χρονης τα οποία της επιστράφηκαν!
Κατά την προανάκριση, η νεαρή δράστιδα ομολόγησε άλλες δυο κλοπές ειδών ρουχισμού που είχε διαπράξει στις 27 Ιουνίου από τα καταστήματα ενός 52χρονου και μιας 51χρονης! Όλα βρέθηκαν στη... ντουλάπα της και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες, ενώ η 22χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Η Ασφάλεια ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές σε μαγαζιά της πόλης.
*** Διάφορα προϊόντα έβαλε στις τσέπες της μια 42χρονη την ώρα που ψώνιζε σε ένα σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα, αλλά οι υπάλληλοι την αντιλήφθηκαν και κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ τα προϊόντα αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του καταστήματος.
*** Στο κατάστημα μιας γυναίκας στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες τρεις Ρουμάνοι, ένας 40χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 20 χρόνων, αλλά έβαλαν «χέρι» στην ταμειακή μηχανή και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν! Όμως, η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας, η οποία διερευνά αν έχουν κάνει και άλλες κλοπές.
*** Χρήματα και φαρμακευτικά σκευάσματα άρπαξαν από ένα φαρμακείο στα Χανιά ένας 41χρονος Έλληνας και μια 28χρονη Ουκρανή, όμως συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και ανακρίνονται για τυχόν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στην Ασφάλεια Χανίων.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ