Ροη ειδησεων

Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί σκοτώνουν εν ψυχρώ νεαρό Παλαιστίνιο

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014   3:27:00 μ.μ.Ο νεαρός άντρας περπατούσε στα συντρίμμια του σπιτιού του, ψάχνοντας για μέλη της οικογένειάς, όταν δέχτηκε τα πυρά ενός ελεύθερου σκοπευτή

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το παρακάτω βίντεο το οποίο δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα και απεικονίζει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού Παλαιστίνιου από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή στη Λωρίδα της Γάζας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο νεαρός άντρας μεταφέρει αρχικά έναν τραυματία συμπολίτη του και στη συνέχεια περπατά μαζί με άντρες και γυναίκες από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έχουν σπεύσει στην περιοχή για να βοηθήσουν τους ανυπεράσπιστους κατοίκους.
Ο άντρας περπατά πάνω στα συντρίμμια του σπιτιού του, ψάχνοντας για μέλη της οικογένειάς του αλλά και φίλους του, έπειτα από έναν βομβαρδισμό που κατέστρεψε τη γειτονία του, στη συνοικία της Σατζάγια
Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο άντρας πέφτει στο έδαφος. Τρομοκρατημένες οι γυναίκες προσπαθούν καταλάβουν τι συμβαίνει. Μέσα σε λίγα λεπτά δέχεται άλλον ένα πυροβολισμό, από έναν ελεύθερο σκοπευτή, όπως αποδείχθηκε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ