Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ρωσίδα υπήκοος τραυματίστηκε λόγω των βομβαρδισμών από το έδαφος της Ουκρανίας

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014   8:03:00 μ.μ.


Μερικά βλήματα εξερράγησαν στο έδαφος της Ρωσίας στο χωριό Πριμιούσκι της περιοχής του Ροστόφ λόγω των βομβαρδισμών από τους Ουκρανούς στρατιώτες, γράφει η έκδοση «Lifenews».

Τραυματίστηκε μια ντόπια κάτοικος. Όπως αναφέρει η Νότια Τελωνειακή Διεύθυνση, λόγω των βομβαρδισμών οι υπάλληλοι του τελωνείου του σημείου διέλευσης αυτοκινήτων πολλαπλής κατεύθυνσης «Κουιμπίσσεβο» αναγκάστηκαν να φύγουν από τις θέσεις εργασίας.
Η μάχη έγινε στο συνοριακό σημείο διέλευσης "Μαρίνοβκα", εκεί ακούγονταν συνεχείς πυροβολισμοί και ήχος του πυροβολικού.
«Ένα μέρος των πυρομαχικών που εκτοξεύτηκαν από την ουκρανική πλευρά, εξερράγησαν δίπλα στο ρωσικό σημείο διέλευσης: στα χωράφια και δίπλα στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το τελωνείο με το χωριό Πριμιούσσκι», είπε ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου της Νότιας Τελωνειακής Διεύθυνσης Ραγιάν Φαρούκσιν. «Με βάση τα προκαταρκτικά δεδομένα, ένα βλήμα έπεσε σε μια κατοικία».
Στις 17 Ιουλίου από το χωριό Πριμιούσκι και τον οικισμό Ζαρέτσνι απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι. Η εκκένωση άρχισε το βράδυ, όταν στο έδαφος των ρωσικών οικισμών έπεσαν τουλάχιστον 15 βλήματα. Και στις 16 Ιουλίου οι κάτοικοι του Πριμιούσσκι βρήκαν τα βλήματα που έπεσαν, αλλά δεν εξερράγησαν.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ