Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ως την Τετάρτη η ανάκληση προτιμήσεων στα μηχανογραφικά για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014   3:54:00 μ.μ.


Ως την Τετάρτη η ανάκληση προτιμήσεων στα μηχανογραφικά για τα ΑΕΙ και ΤΕΙΠροθεσμία έως την Τετάρτη έδωσε το υπουργείο Παιδείας στους υποψηφίους για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό προκειμένου να ζητήσουν μερική ή ολική ανάκληση των προτιμήσεών τους.
Οι ενδιαφερόμενοι με αίτηση-υπεύθυνη δήλωσή τους, μπορούν να ζητήσουν μόνο να διαγραφεί κάποια ή κάποιες από τις προτιμήσεις τους και όχι να αλλάξουν τη σειρά ή να προσθέσουν νέες προτιμήσεις.
Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να υποβάλουν στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.
Η υπεύθυνη δήλωση αυτή θα πρέπει μέχρι και την Τετάρτη 16.7.2014 (ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης) να αποσταλεί:
- με φαξ στον αριθμό 210-3442098
- με courier στην διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων, Αν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180, γραφείο 0082.
Υπενθυμίζεται από το υπουργείο Παιδείας ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία.
Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.
Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ