Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Κληρώνει και για... Αμπέντ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014   2:00:00 μ.μ.


Κληρώνει και για... ΑμπέντΈνα από τα καλοκαιρινά σίριαλ του Παναθηναϊκού ίσως λάβει τέλος σήμερα ή αλλιώς μπορεί να μπει στην τελική του ευθεία.
Ο Μεχντί Αμπέντ περιμένει με αγωνία να δει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή Νιούκαστλ, που θα αναχωρήσει το σαββατοκύριακο με προορισμό την Αυστραλία για να δώσει φιλικά προετοιμασίας, περιμένοντας να «φάει» άκυρο από τον Άλαν Πάρντιου. Μάλιστα, αναμένεται να συζητήσει μαζί του νωρίτερα επί του θέματος.
Σε περίπτωση που ο Αλγερινός δεν βρεθεί στις επιλογές του 53χρονου τεχνικού, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στην Αθήνα. Διαφορετικά, θα πάει και άλλο πίσω το θέμα. Περίπου ένα δεκαήμερο και είναι δύσκολο να κάνουν και άλλη υπομονή οι «πράσινοι», διότι αρχίζουν και οι υποχρεώσεις και θέλει να έχει βάλει στο παζλ ένα από τα σημαντικά του κομμάτια του ρόστερ.
Ο 22χρονος χαφ, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν σίγουροι ότι το θέμα κλείσει θετικά και κάνουν ότι μπορούν γα να υπάρξει οριστική κατάληξη από σήμερα.
Σε ότι αφορά τον άλλο χαφ, από τις πληροφορίες προκύπτει ότι πολύ δύσκολα θα έχουμε κάποιο νέο εντός αυτής της εβδομάδας. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με παίκτες που είναι πιο κάτω στη λίστα το όνομα τους από αυτό του Φαούστο Ρόσι. Ο 24χρονος Ιταλός αρέσει πολύ στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», αλλά η Γιουβέντους καθυστερεί το θέμα, διότι τον προορίζει για αντάλλαγμα σε μεταγραφή που θα κάνει.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ