Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπαχρέιν - Ένας αστυνομικός νεκρός

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014   10:27:00 π.μ.


Τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπαχρέιν - Ένας αστυνομικός νεκρός
Η έκρηξη έγινε σε ένα σιιτικό χωριό κοντά στην πρωτεύουσα Μανάμα

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε από έκρηξη που έγινε σε ένα σιιτικό χωριό του Μπαχρέιν, της μικρής αυτής χώρας του Περσικού Κόλπου που συγκλονίστηκε από ένα σοβαρό κύμα βίας και διαμαρτυρίας εναντίον του καθεστώτος, στις αρχές του 2011, ανακοίνωσε το Σάββατο το υπουργείο Εσωτερικών χαρακτηρίζοντας την έκρηξη «τρομοκρατική».
«Ο αστυνομικός Μαχμούντ Φαρίντ πέθανε το Σάββατο τα ξημερώματα από τα τραύματά του που προκλήθηκαν από μια τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της Παρασκευής». Η έκρηξη έγινε σε ένα σιιτικό χωριό κοντά στην πρωτεύουσα Μανάμα, ανέφερε ο επικεφαλής της εθνικής ασφάλειας, στρατηγός Ταρέκ αλ-Χασάν σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από το επίσημο κρατικό πρακτορείο BNA.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων για την έκρηξη, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες στο Μπαχρέιν, όπου τρεις αστυνομικοί, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σκοτώθηκαν στις 3 Μαρτίου σε βομβιστική επίθεση σε σιιτική περιοχή.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ