Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

"Oχι" από ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014   1:09:00 μ.μ.


Σε κοινοβουλευτική αναδίπλωση αναγκάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος για το γήπεδο της ΑΕΚ μετά τις έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις.
Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση κατά την β’ ανάγνωση του νομοσχεδίου για το ρυθμιστικό Αθήνας/Θεσσαλονίκης στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής σημείωσε ότι καταψηφίζει τα άρθρα που αφορούν στο γήπεδο της ΑΕΚ αν και στην πρώτη ανάγνωση είχε δηλώσει ότι θα τις υπερψηφίσει εφόσον γίνουν ορισμένες αλλαγές.
Η κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου υποστήριξε ότι «από την αρχή επισημάναμε σοβαρά προβλήματα λόγω του αποχαρακτηρισμού του Άλσους, δηλαδή δασικής έκτασης έξι στρεμμάτων αλλά και της δυνατότητας που δίνει το άρθρο 82 να αποχαρακτηριστούν επιπλέον στρέμματα άλσους.
Είχαμε δείξει τότε μία θετική διάθεση και για να καταθέσουμε τροπολογία αλλά πραγματικά υπό το κράτος απειλών και τραμπουκισμών είμαστε τελείως αρνητικοί και στο άρθρο 81 και στο άρθρο 82» ενώ συμπλήρωσε πως: «τρεις φορές διαλύθηκε η συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής που ήθελαν να εκφράσουν τις απόψεις τους. Υπό το κράτος τέτοιων απειλών και τρομοκρατίας, δεν δεχόμαστε καμία συζήτηση».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ