Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Θα δώσουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση» δήλωσε ο Μέντες

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014   4:03:00 μ.μ.


«Θα δώσουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση» δήλωσε ο ΜέντεςΑναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό το Βέλγιο, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Νταβίντ Μέντες μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
«Δουλέψαμε αρκετά καλά την περυσινή σεζόν για να βρισκόμαστε πριν από αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Είναι μια πρόκληση αυτά τα παιχνίδια για μας.
Είναι καλό που είμαστε ίδια ομάδα με πέρυσι και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και μαχητικό πνεύμα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του Μέντες.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ