Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

ΟΠΑΠ: Για πρώτη φορά στην ιστορία του διώχνει εργαζόμενους

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014   7:27:00 π.μ.


ΟΠΑΠ: Για πρώτη φορά στην ιστορία του διώχνει εργαζόμενους
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους υπαλλήλους, με σύμβασης αορίστου χρόνου, στην θυγατρική ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, προωθεί η διοίκηση του ΟΠΑΠ, για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανισμού.

Η εθελουσία προωθείται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του ομίλου ΟΠΑΠ καθώς σειρά υποστηρικτικών υπηρεσιών (π.χ. καθαρισμός κτιρίου) δεν θα γίνεται από προσωπικό του οργανισμού, αλλά μέσω συνεργασιών.
Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 15 Ιουλίου, με τη συμμετοχή να είναι προαιρετική, ενώ η διοίκηση του ΟΠΑΠ διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει μια αίτηση.
Στο πρόγραμμα εθελουσίας έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής όλοι οι εργαζόμενοι στην ΟΠΑΠ Υπηρεσιών με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου που είχαν συνεχή υπηρεσία πάνω από 18 μήνες στις 30 Ιουνίου.
Όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εθελουσίας θα λάβουν τη νόμιμη αποζημίωση καθώς και επιπλέον μισθούς οι οποίοι θα καθοριστούν με βάση την ηλικία του υπαλλήλου.
Οι επιπλέον μισθοί θα ξεκινούν από 12 για όσους εργαζόμενους είναι κάτω των 32 ετών και θα φτάνουν τους 21 για όσους υπαλλήλους είναι μεταξύ 49 και 55 ετών.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ