Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Μαζιώτης: Ποιος είναι ο πραγματικός Μιχάλης Μιχελάκης;

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014   11:06:00 π.μ.


Μαζιώτης: Ποιος είναι ο πραγματικός Μιχάλης Μιχελάκης;
Από τα πρώτα πρόσωπα που αναζήτησαν οι Αρχές αμέσως μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ήταν ο Μιχάλης Μιχελάκης, το όνομα που χρησιμοποιούσε στην πλαστή του ταυτότητα ο κακοποιός και ο πρώην ιδιοκτήτης του ΙΧ που ο 42χρονος τρομοκράτης αγόρα για τις μετακινήσεις και τα χτυπήματα του.

Ο Μιχάλης Μιχελάκης είναι υπαρκτό πρόσωπο, ωστόσο δεν ζει στην Ελλάδα αλλά διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό και όπως ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ δεν είχε ιδέα για την παραποίηση της ταυτότητας του από τον Νίκο Μαζιώτη.
Από την άλλη ο πρώην ιδιοκτήτης του ασημί hyundai accent που αγόρασε ο τρομοκράτης μόλις αποφυλακίστηκε, ανέφερε στην αστυνομία πως ο Νίκος Μαζιώτης τον εντόπισε μέσω αγγελίας που είχε βάλει για την πώληση του ΙΧ.
Μάλιστα είπε πως ο 42χρονος επικοινώνησε δύο φορές μαζί του και τελικά συμφώνησε να αγοράσει το ΙΧ στην τιμή των 2.500 ευρώ.
Συναντήθηκαν μία φορά και ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία.
Όταν ο πρώην ιδιοκτήτης του οχήματος είδε φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη αναγνώρισε το σωματότυπο, ωστόσο πρόσθεσε πως τα χαρακτηριστικά του ήταν διαφορετικά.
Ετσι οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο κακοποιός χρησιμοποιούσε και άλλες περούκες ώστε να αλλοιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά του.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ