Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Νίκη της Γερμανίας προβλέπει ο Κάρλος Σαντάνα

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014   5:54:00 μ.μ.


Νίκη της Γερμανίας προβλέπει ο Κάρλος ΣαντάναΑντίθετα η παρτενέρ του στην τελετή λήξης, Σακίρα, δηλώνει ουδέτερη
Τις προβλέψεις διασήμων καλλιτεχνών, ποδοσφαιριστών, προπονητών και άλλων αθλητών για το ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο στον βραδινό τελικό ζήτησε η FIFA.
Οι περισσότεροι προβλέπουν νίκη της Γερμανίας με ορισμένους ωστόσο να δηλώνουν ότι θα ήθελαν να δούν την Αργεντινή και τον Μέσι να σηκώνουν το κύπελλο.
Την πίστη του σε νίκη της Γερμανίας εξέφρασε ο Κάρλος Σαντάνα, ο οποίος μαζί με τη Σακίρα θα αναλάβουν να «ζεστάνουν» το κοινό του Μαρακανά δύο ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού. 
«Θα ήθελα να δω την Αργεντινή να κερδίζει γιατί ζω στην αμερικανική ήπειρο αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. «Δεν είναι αδύνατο αλλά δεν είναι και πιθανό. Όταν τους είδα πως έπαιξαν κόντρα στη Βραζιλία, σαν ομάδα χωρίς να στηρίζονται σε έναν σούπερ σταρ για να κερδίσουν, είναι ένα σύνολο, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα μόνο με μεγάλους παίχτες - η ομάδα πάντα θα κερδίζει» εξήγησε ο διάσημος κιθαρίστας.
Αντίθετα η κολομβιανή παρτενέρ του απάντησε ότι δεν μπορεί να προβλέψει κάτι για τον τελικό καθώς «θα ήθελα τη βοήθεια του Πολ του χταποδιού, αλλά ο καϋμένος έχει πεθάνει».
Υπέρ της Γερμανίας τάχθηκε επίσης ο πρώην αρχηγός της Βραζιλίας και επί σειρά ετών παίχτης της Μπάγερν, Λούσιο. Δίνει, μάλιστα, και πρόβλεψη του τελικού σκορ κάνοντας λόγο για νίκη 3-1 της ομάδας του Λεβ. Το ίδιο σκορ προβλέπει και ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας στο κρίκετ Μάικλ Βον.
Για 2-0 νίκη της Γερμανίας κάνει λόγο ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Σίτι Τζόι Μπάρτον γιατί είναι «η καλύτερα προετοιμασμένη ομάδα του τουρνουά». Νίκη της Γερμανίας προβλέπει και ο παλαίμαχος επιθετικός της Γαλλίας Σίντνεϊ Γκοβού αν και, όπως λέει, «θα ήθελα κυπελλούχο την Αργεντινή μόνο για χάρη του Μέσι».
Με τη νασιοναλμάνσαφτ τάσσεται και ο Γουάικλιφ Ζαν καθώς όπως εξηγεί «μολονότι ο ατζέντης μου είναι οπαδός της Αργεντινής, πιστεύω ότι και οι 11 παίχτες της Γερμανίας θα παίξουν σαν ένας. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα ως οπαδός».
Ένα περισσότερο πόντο δίνει, αντίθετα, το πρώην μέλος των Westlife, Σείν Φίλαν, ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερους από 45 εκατομμύρια δίσκους.
Την αγάπη της για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο γνώρισε στην εκδήλωση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας το 2013, εκφράζει η σκωτσέζα τραγουδίστρια Έιμι Μακντόναλντ, η οποία όμως ξεκαθαρίζει ότι η πίστη της για τη νίκη είναι με τη Γερμανία «αφού όπως μου εξομολογήθηκε ο Γιόακιμ Λεβ η γερμανική ομάδα ακούει τη μουσική μου».
Τελευταίος εξέφρασε τη γνώμη του ο ισπανός προπονητής της Έβερτον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο οποίος εξήγησε ότι συνήθως οι ομάδες που προκρίνονται σε τελικό μετά από διαδικασία πέναλτι συνήθως χάνουν αν και η αρχική του πρόβλεψη είναι για την Αργεντινή.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ