Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

"Το Σλαβιάνσκ βρίσκεται σε αποκλεισμό, οι δυνάμεις σφίγγουν το κύκλο αποκλεισμού"

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014   7:55:00 μ.μ.


Οι ουκρανικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην ειδική επιχείρηση στα ανατολικά της Ουκρανίας, κατάφεραν να αποκλείσουν πλήρως το Σλαβιάνσκ της περιοχής του Ντονέτσκ από τον έξω κόσμο, αρχίζουν να σφίγγουν γύρω από την πόλη τον κύκλο αποκλεισμού, ανέφερε ο αρχηγός της λαϊκής επιστράτευσης Ίγκορ Στρελκόφ.

"Ο εχθρός έκοψε το Σλαβιάνσκ από τον οικισμό Νικολάεβκα μέσω του οποίου υπήρχε ο τελευταίος "δρόμος της ζωής " μεταξύ της πόλης και του έξω κόσμου. Οι δυνάμεις της λαϊκής επιστράτευσης αποχώρησαν στο Νικολάεβκα, τώρα η μάχη γίνεται ανάμεσα στο Νικολάεβκα και στο γειτονικό Σεμένοβκα ", ανέφερε στο πρακτορείο RIA NOVOSTI τα λόγια του Στρελκόφ ο βοηθός του.
"Ο εχθρός αργά, αλλά σταθερά σφίγγει τον κύκλο αποκλεισμού. Τα συστήματα πυροβολισμού "Grad" και "Uragan" χτυπούν τις θέσεις μας και τις γειτονιές με πολυκατοικίες. Η ανδρεία του πεζικού μας δεν μπορεί να σταματήσει την αρμάδα των τεθωρακισμένων σε συνθήκες, όταν για κάθε τρεις μαχητές μας υπάρχει ανά ένα τεθωρακισμένο του εχθρού ", είπαν στο πρακτορείο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του, σήμερα οι δυνάμεις της λαϊκής επιστράτευσης έχουν δύο νεκρούς και τρεις τραυματισμένους. Κατάφεραν να καταστρέψουν ένα ουκρανικό άρμα μάχης.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ