Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Συνεχιστής του Μητσοτάκη ο Σαμαράς

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014   4:24:00 μ.μ.


Συνεχιστής του Μητσοτάκη ο Σαμαράς
Τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής επισκέφθηκε χθες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να ενημερωθεί από τους άνδρες και τις γυναίκες της Αντιτρομοκρατικής για το έργο τους και να τους συγχαρεί για την πρόσφατη τους επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Πρωθυπουργός συνομίλησε για περίπου δύο ώρες με τα στελέχη της υπηρεσίας, ενώ έκανε και δήλωση στήριξης του έργου της Αστυνομίας. Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως "ο Αστυνομικός είναι ασπίδα του πολίτη" με τους πιο παρατηρητικούς να σημειώνουν πως η δήλωση του αυτή μοιάζει στο νόημα με μία αποστροφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σχεδόν 20 χρόνια πριν.
Ο πρώην Πρωθυπουργός μιλώντας και τότε σε αστυνομικούς είχε πει πως "ο νόμος είστε εσείς", σε μία κίνηση στήριξης των προσπαθειών και τότε της ΕΛΑΣ. Οι δύο ατάκες δε διαφέρουν και πολύ ως προς το μήνυμα που θέλουν να περάσουν και όπως σχολίασαν αρκετοί χιουμοριστικά ο Σαμαράς ήταν στη γραμμή Μητσοτάκη, έστω και αν από εκείνα τα χρόνια τους δύο άνδρες χωρίζει ένα τεράστιο χάσμα...


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ