Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Στο δοκιμαστήριο καταστήματος είχε εγκατασταθεί το πνεύμα μιας ηλικιωμένης

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014   1:10:00 μ.μ.


Στο δοκιμαστήριο καταστήματος είχε εγκατασταθεί το πνεύμα μιας ηλικιωμένηςΜέντιουμ κάλεσε το προσωπικό ενός καταστήματος με ρούχα στην παραλιακή πόλη Τόρκε της νοτιοδυτικής Αγγλίας, καθώς από ένα δοκιμαστήριο του καταστήματος άκουγαν περίεργους θορύβους, ψιθύρους και βήματα.
Τελικά, το μέντιουμ απεφάνθη ότι για όλα ευθύνεται το πνεύμα μιας ηλικιωμένης, που συνήθιζε να μένει στο συγκεκριμένο κτίριο όταν αυτό ήταν ξενοδοχείο, πριν από 30 χρόνια.
«Το δοκιμαστήριο ήταν κλειστό και το ανοίξαμε στη διάρκεια τυπικού ελέγχου από το Υγειονομικό. Από τότε άρχισαν να ακούγονται οι θόρυβοι» εξήγησε στην Mirror η διευθύντρια του καταστήματος Λίζα Τζόρνταν.
Η ίδια υποστηρίζει ότι οι ψίθυροι που ακούγονταν είχαν και έναν αέρα αποδοκιμασίας, σαν κάποιος να μην εγκρίνει τα ρούχα του καταστήματος.
«Υπάρχει η ενέργεια μιας ηλικιωμένης. Νομίζω ότι δεν της αρέσουν τα μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλιά εκτεθειμένη» δήλωσε το μέντιουμ Λίντα.
Τελικώς, αποφάσισαν να τοποθετήσουν λίγα λουλούδια στο ξεχασμένο δοκιμαστήριο σαν κίνηση καλής θέλησης προς το πνεύμα της ηλικιωμένης.
Τα λουλούδια βρέθηκαν στο πάτωμα την επόμενη μέρα, αλλά τουλάχιστον οι θόρυβοι σταμάτησαν.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ