Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Υπέγραψε στην Καλλονή ο Καστίγιο»

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014   9:08:00 μ.μ.


«Υπέγραψε στην Καλλονή ο Καστίγιο»Εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει η φημολογία για επαφές του Νέρι Καστίγιο με την Καλλονή, όμως σήμερα οι Ισπανοί τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στον σύλλογο της Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας mercafichajes.es τονίζει πως ο Μεξικανός άσος υπέγραψε για δύο χρόνια στην ΑΕΛΚ.
«Αφού απέρριψε πολλές προτάσεις, ο Νέρι Καστίγιο επέστρεψε στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Καλλονή. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Μεξικανός επέλεξε την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Μάλιστα, το θέμα... παίζει και στη ιστοσελίδα nuevofootball.com, η οποία κάνει λόγο για ανακοίνωση του παίκτη μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας (21/7).
«Ο Νέρι Καστίγιο θα ανακοινωθεί επίσημα από την Καλλονή τη Δευτέρα το απόγευμα», γράφει το τελευταίο δημοσίευμα. Πάντως, αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Λέσβου τηρούν σιγή ιχθύος, όπως τηρούσαν και στις αρχές της εβδομάδας, όταν υπήρξαν οι πρώτες φήμες.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ