Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θέλουν Μανωλά!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014   12:19:00 μ.μ.


Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θέλουν Μανωλά!Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι είναι οι τελευταίες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος... ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ με τη φανέλα της Εθνικής.
«Καυτό» προμηνύεται το υπόλοιπο του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που εξετάζουν οι Πειραιώτες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους, αλλά και οι παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν.
Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος κατάφερε τη φετινή σεζόν να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία που είχε η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Όπως είναι φυσικό, αρκετοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν τέτοιου είδους διοργανώσεις μήπως βρουν κάποιο «λαβράκι» για να ενισχύσουν τις ομάδες τους. Ήδη για τον 23χρονο στόπερ έχουν ακουστεί η Ρόμα, η Νάπολι, η Λάτσιο και κάποιες αγγλικές ομάδες (παλιότερα είχε ακουστεί η Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).
Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπάρξει (νέος) «εμφύλιος» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα με βασική… αιτία τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.
Εκείνο που τονίζουν τα ισπανικά δημοσιεύματα είναι ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν κινηθεί για την απόκτηση κάποιου αμυντικού, αφού αυτή τη στιγμή για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι Βαράν, Πέπε και Ράμος και αν αποκτηθεί κάποιος δεν θα πάρει αρκετά παιχνίδια.
Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί ψάχνονται για δύο παίκτες, αφού ο Πουγιόλ κρέμασε τα παπούτσια του, ο Λουίς Ενρίκε (ο νέος προπονητής της ομάδας) σκοπεύει να χρησιμοποιεί στα χαφ τον Μασεράνο και στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν μόνο οι Πικέ-Μπαρτρά. Οι «μπλαουγκράνα» ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για τον Μαρκίνιος, αλλά ίσως ψάξουν για κάποια πιο φθηνή λύση, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν κοστολογεί στα 40 εκατ. ευρώ τον Βραζιλιάνο άσο.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ