Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Προανήγγειλε μεταγραφή ως τη Δευτέρα ο Μίτσελ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014   9:10:00 π.μ.


Προανήγγειλε μεταγραφή ως τη Δευτέρα ο ΜίτσελΤην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής ως τη Δευτέρα προανήγγειλε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ, μετά το τέλος του φιλικού με την Ντιναμό Κιέβου.
Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε ότι στην αναχώρηση για τις ΗΠΑ τη Δευτέρα θα υπάρχει και νέο πρόσωπο στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στη NOVA:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε πολύ καλή δουλειά όλη αυτή την περίοδο στην Αυστρία αλλά και σε αυτό το φιλικό. Παίξαμε με ομάδα που είχε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση και παίξαμε πολύ καλά», τόνισε αρχικά στη Nova.
Για την πίεση ψηλά: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή πίεση και μετά καλή κατοχή μπάλας αλλά και κάποιες ευκαιρίες».
Για τον Κασάμι: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα προσφέρει πολλά, με πολύ καλά στοιχεία».
Για τη χρησιμοποίηση του Σιόβα ως αμυντικός μέσος : «Ο,τι δουλεύουμε είναι για να το βλέπουμε, να το ετοιμάσουμε για τη χρονιά. Ο Σιόβας είναι ένα πολυεργαλείο που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και αμυντικό χαφ. Θέλουμε ανταγωνισμό σε πολλές θέσεις».
Για το αν μετά την έμφαση στη φυσική κατάσταση επί αυστριακού εδάφους, θα ρίξει το βάρος στην τακτική στις ΗΠΑ: «Ναι, αλλά είδαμε και σήμερα ότι δείξαμε περισσότερη τακτική. Με καλύτερη φυσική κατάσταση θα προχωρήσουμε και θα πάμε μπροστά».
Για το αν μπορεί να πει πόσοι παίκτες θα «κοπούν», από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι έχει αποφασίσει για τα ονόματα: «Εχουμε συζητήσει με την ομάδα, θέλουμε μια λίστα με 26-27 παίκτες που θα έρθουν μαζί μας».
Για το αν στην αναχώρηση του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ τη Δευτέρα θα υπάρχει νέο πρόσωπο: «Πιστεύω πως ναι!»
Για το αν μπορεί να πει κάτι περισσότερο για το νέο αυτό πρόσωπο, τη μεταγραφή που περιμένει: «(σ.σ. χαμόγελα). Πιστεύω πως ναι! (Σ.Σ απλά επανέλαβε την προηγούμενη απάντηση)».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ