Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό και ακόμη και τα δάκρυά της μπορούν να τη σκοτώσουν

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014   4:06:00 μ.μ.


Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό και ακόμη και τα δάκρυά της μπορούν να τη σκοτώσουν Yπάρχουν πολλών ειδών αλλεργίες, δόξα τω θεώ, οι οποίες ταλαιπωρούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού προκαλώντας συμπτώματα τα οποία μπορούν να γίνουν ακόμη και θανατηφόρα. Ωστόσο, η 43χρονη Barbara Ward από την Μ. Βρετανία, ίσως έχει τη χειρότερη, πιο επικίνδυνη και σίγουρα πιο εκνευριστική αλλεργία που θα μπορούσε να έχει κάποιος έμβιος οργανισμός στον πλανήτη γη.
Η γυναίκα αυτή λοιπόν, είναι αλλεργική στο... νερό! Και όταν λέμε στο νερό, εννοούμε και στο να πίνει αλλά και στο να έρχεται σε επαφή με το δέρμα της. Το σοκαριστικό της υπόθεσης, είναι ότι η διάγνωση έγινε μόλις πέρυσι, παρά το γεγονός ότι η Barbara άρχισε να έχει τα πρώτα της συμπτώματα ήδη από την ηλικία των 20 ετών.
Οι γιατροί ονόμασαν την πάθηση της υδατογενή κνίδωση, ενώ σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με νερό, το αλλεργικό σοκ είναι ικανό να τη στείλει στο θάνατο. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, η γυναίκα αυτή, δεν κάνει δουλειές του σπιτιού, δεν μπορεί φυσικά να κολυμπήσει στη θάλασσα, ενώ περιορίζεται σε ντους του 1 λεπτού 2 φορές την εβδομάδα! Κυκλοφορεί πάντα και παντού με ειδική μάσκα και φυσικά ενέσεις στην τσάντα της, ενώ τα αντιισταμινικά χάπια που παίρνει, μπορεί να τα πιει μόνο με γάλα.
Το ακόμη πιο τραγικό, είναι ότι δεν μπορεί ούτε να κλάψει, ούτε και φυσικά να ιδρώσει, διότι οι απλές αυτές λειτουργίες του οργανισμού, είναι ικανές να τερματίσουν τη ζωή της σε κάποια κλάσματα δευτερολέπτου!
Την επόμενη φορά που θα πάθετε επιπεφυκίτιδα λοιπόν, σκεφτείτε το καλύτερα πριν γκρινιάξετε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ