Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Καψώνια της Ντιναμό Μόσχας σε Σίλντενφελντ και Παναθηναϊκό

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014   12:18:00 μ.μ.


Καψώνια της Ντιναμό Μόσχας σε Σίλντενφελντ και ΠαναθηναϊκόΟ Παναθηναϊκός έχει δώσει διορία ως την Κυριακή στην Ντιναμό Μόσχας για να απαντήσει στην πρόταση για την επέκταση του δανεισμού του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ωστόσο οι Ρώσοι κάνουν... τα δικά τους.
Στο φιλικό της Ντιναμό επί Αυστριακού εδάφους, ο Κροάτης χρησιμοποιήθηκε σε όλο τον αγώνα, γεγονός που δυσκολεύει την παραμονή του στους Πράσινους.
Βέβαια, αυτό μπορεί να μεταφραστεί και ως πίεση των Ρώσων στον παίκτη ώστε να μείνει ελεύθερος και να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιό του.
Ο Σίλντενφελντ έχει συμβόλαιο 800.000 ευρώ με την Ντιναμό με τον Παναθηναϊκό να είναι διατεθειμένος να καλύψει τις 300.000 ευρώ, κάτι που δεν ικανοποιεί τους Ρώσους που δεν δέχονται να καταβάλουν πάνω από 100.000 ευρώ στον παίκτη αν αγωνίζεται δανεικός σε άλλη ομάδα.
Ο ΠΑΟ τα βρήκε με τον Κροάτη, ο οποίος είναι ενοχλημένος από τη χρησιμοποίησή του σε όλη τη διάρκεια του φιλικού, αφού μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα έπρεπε να κάνει διακοπές και όχι να παίζει 90' προετοιμασίας.
Έτσι, ο ίδιος το μεταφράζει ως μέσο πίεσης των Ρώσων ώστε να σπάσει το συμβόλαιό του χωρίς να λάβει ούτε ένα ευρώ περισσότερο από τις 700.000 ευρώ που προβλέπει η συμφωνία.
Πάντως, ο «Σίφο» έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να βρει άμεσα τη λύση ώστε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ