Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Μαθήματα επιχειρηματικότητας σε μαθητές της Κοζάνης

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014   9:07:00 π.μ.


Μαθήματα επιχειρηματικότητας σε μαθητές της ΚοζάνηςΜαθήματα επιχειρηματικότητας θα λάβουν 10 μαθητές από την Κοζάνη, στο 5ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (www.yes.aueb.gr) που οργανώθηκε από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES Υouth Entrepreneurship Summer School), το οποίο υποστήριξε η πρεσβεία των ΗΠΑ, προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα βιωματικής μάθησης, αναφορικά με το πώς «δουλεύει» μία επιχείρηση, καθώς και μία γενικότερη εικόνα του επιχειρηματικού κόσμου.
Παράλληλα, πραγματοποιούνται σεμινάρια αλλά και πρακτικά εργαστήρια, τα οποία υλοποιούνται από καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και από καταξιωμένους επιχειρηματίες που μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους στους μαθητές και τους δίνουν μία εικόνα του επιχειρείν.
Συνολικά, στο πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου (κυρίως Β' και Γ' τάξης), με καλή γνώση της αγγλικής, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με τις επιχειρήσεις, συμμετείχαν 45 μαθητές.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ