Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ελεύθερος ο Τζιμπούρ, αλλά αρχικά, δεν τα «βρήκε» με την ΑΕΚ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014   1:03:00 μ.μ.


Ελεύθερος ο Τζιμπούρ, αλλά αρχικά, δεν τα «βρήκε» με την ΑΕΚΈνα βήμα πιο κοντά προς την επιστροφή του στην Ελλάδα και ενδεχομένως στην ΑΕΚ, βρίσκεται πλέον ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της «Ένωσης».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλγερινός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θέλει να τον «ντύσει» ξανά στα «κιτρινόμαυρα».
Το μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια της ΑΕΚ να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα ήταν το συμβόλαιο που είχε με τον αγγλικό σύλλογο, όμως, η αποδέσμευσή του, στην ουσία δίνει την επιλογή στον Τζιμπούρ να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της αρεσκείας του:
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει ότι ο επιθετικός Ραφίκ Τζεμπούρ αποχώρησε από το σύλλογο κοινή συναινέσει. Ο Αλγερινός πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις στο τέλος της σεζόν 2013-14 και σκόραρε στο ντεμπούτο του στη νίκη με 3-1 επί της Γέοβιλ. Ο σύλλογος θέλει να ευχηθεί στον Ραφίκ τα καλύτερα για το μέλλον».
Έτσι, αργά το βράδυ της Τρίτης, έγινε η πρώτη επαφή του «Τρομοκράτη» με τη διοίκηση της ΑΕΚ, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Από την «Ένωση» έκαναν σαφές στον παίκτη ότι τον θέλουν για να αποτελέσει το «πρώτο όνομα» της ομάδας, όμως, από την πλευρά του ο Αλγερινός τόνισε ότι θα ήθελε να επιστρέψει, αλλά με διαφορετικούς όρους, δηλαδή ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο, κάτι που σε πρώτη φάση βρίσκει αντίθετη την ΑΕΚ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ