Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Στο Ντονέτσκ αγίασαν την αρχαία ρωσική σημαία με την εικόνα του Σωτήρος για το στρατό της Νοβορωσίας

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014   4:15:00 μ.μ.


Στο Ντονέτσκ αγίασαν την αρχαία ρωσική σημαία με την εικόνα του Σωτήρος για το στρατό της Νοβορωσίας
Στο Ντονέτσκ αγίασαν την αρχαία ρωσική σημαία με την εικόνα του Σωτήρος για το στρατό της Νοβορωσίας.

 Στο Ναό στο κέντρο της πόλης συγκεντρώθηκαν οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης. Στην τελετή αγιασμού παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ηγεσίας του στρατού της Νοβορωσίας. Όπως μεταδίδει το επιτελείο της επιστράτευσης, "η Σημαία του Σωτήρος είναι μια αρχαία σημαία με την οποία οι δοξασμένοι πρόγονοί μας πήγαιναν στη μάχη και υπεράσπιζαν την Πατρίδα τους. Θυσίαζαν τη ζωή τους για την Πίστη και την Πατρίδα.
Με τη Σημαία αυτή νίκησαν τους εχθρούς, τους Τατάρους και τους δυτικούς εισβολείς, Πολωνούς και Γάλλους. Με τη σημαία αυτή οι μαχητές του Αγίου Δημητρίου Ντονσκόι πήγαιναν στο χωράφι Κουλικόβο. Με τη σημαία αυτή ο ρωσικός λαός τελούσε άθλους στην ειρηνική και εμπόλεμη ζωή. Και σήμερα οι δυτικοί εισβολείς πάλι επιτίθενται τα χώματά μας, τις ζωές μας, τις γυναίκες και τα παιδιά μας. Αφού το μεγάλο χέρι των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης λειτουργεί μέσω των Ουκροφασιστών. Χαιρόμαστε ότι οι μαχητές μας από εδώ και μπρος θα μάχονται υπό υη Σημαία αυτή ".
Μετά την τελετή του Αγιασμού των Σημαιών ο ιερέας ευλόγησε όλους τους μαχητές στη μάχη κατά των φασιστών, έβγαλε έναν σύντομο λόγο να στηρίξει τους μαχητές. Ολοκλήρωσε το λόγο του με τα εξής λόγια: "Το έργο μας είναι δίκαιο! Η νίκη είναι μαζί μας, ο εχθρός θα ηττηθεί!"


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ