Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Φινάλε στο Μουντιάλ με τον τελικό την Κυριακή!

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014   10:03:00 π.μ.


Φινάλε στο Μουντιάλ με τον τελικό την Κυριακή!Μετά από ένα μήνα ποδοσφαιρικής πανδαισίας στα κανάλια της ΝΕΡΙΤ, το Μουντιάλ αποχαιρετά τους φιλάθλους. Αύριο θα μεταδοθεί ο μικρός και την Κυριακή ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου στις 23.00 θα μεταδοθεί ζωντανά ο Μικρός Τελικός μεταξύ Βραζιλίας και Ολλανδίας, σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και Στέλιου Αποσπόρη. Νωρίτερα, στις 22.00 θα μεταδοθεί εκπομπή pre-game, ενώ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολουθεί post-game εκπομπή με την ανάλυση του αγώνα.
Την Κυριακή 13 Ιουλίου η βραδιά ξεκινά στις 20.10 με τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Λήξης του Μουντιάλ και αμέσως μετά, στις 22.00, η καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων θα χτυπήσει στους ρυθμούς του Μεγάλου Τελικού ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή. Τον αγώνα θα περιγράψουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Βασίλης Μπακόπουλος, ενώ μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει εκπομπή post-game με πλούσιο ρεπορτάζ και ξεχωριστούς προσκεκλημένους.
Ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιφυλάσσει για τους τηλεθεατές η ΝΕΡΙΤsports, αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου. Ειδικότερα, στις 17.00 θα μεταδοθεί από τη Γλασκώβη η δεύτερη ημέρα του Diamond League Στίβου, ενώ αμέσως μετά, στις 19.00 ακολουθεί σε απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη ο 1ος Ημιτελικός του European League Βόλει Ανδρών μεταξύ Ελλάδας και Σλοβενίας. Στην περιγραφή και το σχολιασμό του αγώνα θα είναι ο Κώστας Σκουλάς και ο Θοδωρής Χατζηπαντελής.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ