Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ο ελβετός εξτρέμ Παϊτίμ Κασάμι η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014   12:03:00 μ.μ.


Ο ελβετός εξτρέμ Παϊτίμ Κασάμι η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού Ο Παϊτίμ Κασάμι αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Ο 22χρονος ελβετός μέσος είχε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα τον περασμένο μήνα και είχαν ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.
Στο μεταξύ οι Ερίκ Αμπιντάλ, Ντελβίν Εντινγκά, Σαμπού Γιαταμπαρέ ενσωματώθηκαν την Τρίτη στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Θ ακολουθήσει ο γάλλος εξτρέμ Ματιέ Ντοσεβί ο οποίος  σε δηλώσεις του στο FranceFootball παραδέχτηκε ότι όλη τη σεζόν βρισκόταν σε επαφές με τον Ολυμπιακό.
«Ήμασταν σε επαφή καθ' όλη τη σεζόν και τα πράγματα επιταχύνθηκαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Υπέγραψα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Εγιναν όπως ήθελα.  Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, πολύ δραστήριος στην ευρωπαϊκή σκηνή. Αυτό είναι ιδανικό για να έχει ένας παίκτης συνεχή πρόοδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα εδώ», τόνισε ο Ντοσεβί.
Ο Γάλλος παραδέχτηκε ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες: «Δέχτηκα προτάσεις στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Η Μπαστιά  με πλησίασε, αλλά η επιλογή μου είχε ήδη γίνει. Ο Ολυμπιακός ήταν η προτεραιότητά μου. Αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση και αυτό που μου ταιριάζει. Μετά από  έξι σεζόν στη Γαλλία, ήθελα να φύγω από το γαλλικό πρωτάθλημα για να δω και κάτι άλλο. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Από τότε που υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, έπαιζα πάντα στη Γαλλία και σε κλαμπ που ήταν στάσιμα. Ήθελα να ανακαλύψω ένα νέο πρωτάθλημα, ενδεχομένως ένα σύλλογο που παίζει σε υψηλότερο επίπεδο και πάντα στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό έχω τη δυνατότητα να αναπτυχθώ ακόμα περισσότερο».
Ο Ντοσεβί μίλησε για το Μουντιάλ: Οσον αφορά τον καλύτερο παίκτη στο Μουντιάλ, οι Ρόμπεν και Νεϊμάρ είχαν πολύ καλή παρουσία, αλλά νομίζω τα εύσημα αξίζει ο Χάμες Ροδρίγκες. Είναι πιο πάνω. Εκανε ένα τεράστιο Παγκόσμιο Κύπελλο ».
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την είδηση του θανάτου του Αλφρέδο Ντι Στέφανο
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνει βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης για την απώλεια του μεγάλου Αλφρέδο Ντι Στέφανο».
Με αφορμή τα δυσάρεστα νέα, άνθρωποι της οικογένειας του Ολυμπιακού εξέφρασαν την οδύνη τους και θέλησαν να πουν δυο λόγια για τον άνθρωπο-θρύλο της Ρεάλ.
Μίτσελ: «Δεν είναι αρκετό το να λυπάσαι για τον θάνατό του. Μαζί με τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου δημιούργησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ομάδα που όλοι γνωρίζουμε και από την οποία όλοι έχουμε μάθει. Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο δεν μπορεί να αντικατασταθεί και θα παραμείνει ανεπανάληπτος. Εκεί ψηλά που θα βρίσκεται σίγουρα θα δημιουργήσει μία ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς δεν μπορεί δίχως το ποδόσφαιρο».
Κριστιάν Καρεμπέ: «Ήταν ένας Θρύλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ποδόσφαιρο απώλεσε έναν από τους καλύτερους του και φυσικά ένα τεράστιο όνομα για το ποδόσφαιρο της Μαδρίτης. Ήταν ένας από τους κύριους εκφραστές της επιτυχίας της Ρεάλ και θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών, με τεράστιες επιτυχίες, πρότυπο για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Θρηνούμε για τον θάνατό του. Εύχομαι να αναπαυθεί εκεί ψηλά που βρίσκεται».
Χαβιέρ Σαβιόλα: «Στο άκουσμα του θανάτου του το ποδόσφαιρο δέχθηκε μία μεγάλη στενοχώρια. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και κατάλαβα πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν, εκτός από ποδοσφαιριστής. Η ανάμνηση του θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο».
Ραφαέλ Αλκόρτα: «Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για το ποδόσφαιρο. Όσοι ήμασταν τυχεροί και παίξαμε στη Ρεάλ είχαμε και την τύχη να τον γνωρίσουμε. Όταν μιλούσε εκείνος, όλοι ακούγαμε με προσοχή. Πρέπει να τον κρατήσουμε στο μυαλό μας, ήταν ένας μύθος για τη Ρεάλ Μαδρίτης».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ