Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης κατέρριψαν τα δύο αεροσκάφη εφόδου SU-25

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014   8:59:00 π.μ.


Οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης κατέρριψαν τα δύο αεροσκάφη εφόδου SU-25
Οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης μέσα σε δύο μέρες κατέρριψαν στα ανατολικά της Ουκρανίας τέσσερα αεροσκάφη εφόδου SU-25 των ουκρανικών δυνάμεων, ανέφεραν στο πρακτορείο RIA NOVOSTI οι εκπρόσωποι των κηρυγμένων Λαϊκών Δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ.

"Δύο αεροπλάνα SU-25 καταρρίφθηκαν από το μετακινούμενο σύστημα αντιαεροπορικής προστασίας στην περιοχή του Ντμίτροβκα ", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Αλεξάνδρ Μποροντάι.
Όπως ανέφεραν στο πρακτορείο RIA NOVOSTI στο γραφείο Τύπου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, άλλα δύο ουκρανικά αεροσκάφη εφόδου SU-25 καταρρίφθηκαν την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή των πόλεων Ζόρινσκ και Κράσνι Λουτς της περιοχής του Λουγκάνσκ.
"Χτες οι μαχητές της επιστράτευσης κατέρριψαν δύο αεροσκάφη εφόδου SU-25, τα λεγόμενα "Grach". Το γεγονός αυτό συνέβη πάνω από το Λουγκάνσκ, τα αεροσκάφη έπεσαν στην περιοχή των πόλεων Ζόρινσκ και Κράσνι Λουτς. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους πιλότους ", δήλωσε ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ Βλαδίμιρ Ινογκορόντσεφ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ