Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

To έξυπνο πληκτρολόγιο του LG G3 αλλάζει μόνο του και γλώσσα

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014   4:54:00 μ.μ.


To έξυπνο πληκτρολόγιο του LG G3 αλλάζει μόνο του και γλώσσαΠροσαρμόζεται και αναλύει τον τρόπο γραφής του χρήστη, ώστε να επιτρέπει ακόμα πιο γρήγορη πληκτρολόγηση με λιγότερα λάθη
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμη η πρώτη αναβάθμιση του smart keyboard της LG, το οποίο ενσωματώνεται στο νέο κορυφαίο smartphone της εταιρείας, το εντυπωσιακό από κάθε πλευρά G3.
Η λειτουργία smart keyboard της LG ενσωματώνει τεχνολογία που προσαρμόζεται και αναλύει τον τρόπο γραφής του χρήστη, ώστε να επιτρέπει ακόμα πιο γρήγορη πληκτρολόγηση με λιγότερα λάθη. Προβλέπει τις λέξεις και επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει το ύψος του, ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στις διαστάσεις των χεριών του και στην ακριβή θέση κάθε αντίχειρα.
Μια νέα σειρά χαρακτηριστικών είναι διαθέσιμες με την επερχόμενη αναβάθμιση, όπως:
-Bilingual Word Suggestion: ανιχνεύει και αλλάζει αυτόματα τις λέξεις στη σωστή γλώσσα χωρίς να χρειάζεται να την αλλάξει ο χρήστης χειροκίνητα. Το smart keyboard είναι αρκετά «έξυπνο» για να καταλάβει τη γλώσσα στην οποία θέλει να γράψει ο χρήστης.
-Emoji Suggestion: προτείνει το κατάλληλο εικονίδιο emoticon για κάθε συγκεκριμένη λέξη, δίνοντας έτσι στους χρήστες ακόμα περισσότερες εναλλακτικές προκειμένου να εκφραστούν. Για παράδειγμα, όταν ο χρήστης πληκτρολογεί τη λέξη «αγάπη», το smart keyboard θα του προτείνει να χρησιμοποιήσει το εικονίδιο της καρδιάς από τη βάση των εικονιδίων emoji που διαθέτει.
-Application-based Text Tone Suggestion: βασισμένη σε εφαρμογή που εκπαιδεύεται από τις συνήθειες του χρήστη και προτείνει τις κατάλληλες λέξεις ανάλογα με το ύφος που θέλει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης. Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης ξεκινά να γράφει email με τη λέξη «Αγαπητέ», την επόμενη φορά θα προταθεί αυτόματα αυτή η λέξη. Αν όμως ο χρήστης ξεκινά συνήθως τα μηνύματά του με τη λέξη «Γεια», τότε θα προτείνετε αυτή η λέξη με την έναρξη της εφαρμογής μηνυμάτων.
-Next Word Suggestion: χρησιμοποιεί ανάλυση των συμφραζομένων και αναλύει το στυλ του χρήστη ενώ πληκτρολογεί, για να προτείνει τελικά τη σωστή λέξη ή σύμβολο, κάνοντας έτσι την πληκτρολόγηση ακόμα πιο γρήγορη και βολική.
-Real-time Path Input: επιτρέπει στον χρήστη να εισάγει κείμενο με μία συνεχόμενη και ρευστή κίνηση του δαχτύλου του πάνω στο πληκτρολόγιο, διασφαλίζοντας ότι το smart keyboard θα εμφανίζει τις προτεινόμενες λέξεις σε πραγματικό χρόνο, μέχρι να εντοπίσει ο χρήστης την κατάλληλη. Ενώ προηγουμένως οι χρήστες έβλεπαν την προτεινόμενη λέξη εφόσον είχαν ήδη εισάγει αρκετούς χαρακτήρες, πλέον με τη χρήση του smart keyboard της LG, οι προτεινόμενες λέξεις εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο, καθώς εντοπίζει ο χρήστης αυτές που θέλει να χρησιμοποιήσει.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ