Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Βρετανία: Αλεπού εισέβαλε σε παιδιατρική πτέρυγα νοσοκομείου!

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014   11:12:00 μ.μ.


Βρετανία: Αλεπού εισέβαλε σε παιδιατρική πτέρυγα νοσοκομείου!Εκκενώθηκε η παιδιατρική πτέρυγα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Έντμοντον, στο βόρειο Λονδίνο, επειδή από τον οροφή του κτηρίου μπήκε μέσα μια αλεπού...
Αναστάτωση δημιουργήθηκε στην παιδιατρική πτέρυγα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Έντμοντον του βορείου Λονδίνου, όταν μια αλεπού σκαρφαλώνοντας από διπλανά κτήρια, μπήκε μέσα στο νοσοκομείο από την στέγη, στην οποία γινόντουσαν εργασίες.
Το προσωπικό απομάκρυνε τα οκτώ παιδιά που ήταν στην πτέρυγα για νοσηλεία και κάλεσε ειδικούς από το «Βασιλικό Ίδρυμα για την Προστασία Άγριας Ζωής» (RSPCA), για να απομακρύνουν τον «ακάλεστο επισκέπτη».
Η παιδιατρική πτέρυγα  έμεινε κλειστή για τρεις μέρες, ενώ εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι κανείς δεν κινδύνευσε από το ζώο.
Στο Λονδίνο θεωρείται ότι ζουν τουλάχιστον 10.000 αλεπούδες γύρω από την πόλη, ενώ σε άλλες αστικές περιοχές της Βρετανίας υπολογίζεται ότι ζουν 33.000 αλεπούδες. Σημειώνεται, ότι οι αλεπούδες στο Λονδίνο έχουν προκαλέσει και άλλες φορές προβλήματα και μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2013 μια αλεπού εισέβαλε σε κατοικία στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και έσυρε μωρό από την κούνια του!
Η 28χρονη μητέρα του παιδιού κατάφερε να απομακρύνει το ζώο, που όμως είχε προλάβει να τραυματίσει το παιδί δαγκώνοντάς το σοβαρά στο ένα του χέρι.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ