Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Μύκονος: Σοκ από την τραγωδία στο "Καλό Λιβάδι"

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014   7:24:00 π.μ.


Μύκονος: Σοκ από την τραγωδία στο
Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του άτυχου παιδιού που έχασε τη ζωή του κάνοντας “μπανάνα” στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Η οικογένεια άφησε για λίγες ημέρες την Αθήνα προκειμένου να περάσει τις διακοπές μαζί με συγγενείς και φίλους στο σπίτι που διατηρούν εδώ και χρόνια στο Καλό Λιβάδι.
Η μοίρα όμως έμελλε να παίξει το δικό της παιχνίδι και να μετατρέψει τις ανέμελες παιδικές στιγμές του αγοριού σε ανείπωτη τραγωδία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των γονιών του 10χρονου αγοριού.
Ο πατέρας του άτυχου παιδιού ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό, άντρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν νεκρό το παιδί από τη θάλασσα.
Οι γονείς του άτυχου 10χρονου, που ήταν και το μοναδικό παιδί της οικογένειας, μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους από συγγενικά τους πρόσωπα καθώς δεν ήταν σε θέση – λόγω του σοκ – να μεταβούν στο νοσοκομείο.
Στο Κέντρο Υγείας του νησιού βρίσκεται ο θείος του παιδιού και φίλοι της οικογένειας.
Στο μεταξύ, συγκεχυμένες  είναι οι πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο 10χρονος.
Το συμβάν έχει συγκλονίσει το νησί των ανέμων ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πως έγινε το δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Καλό Λιβάδι.
Το παιδάκι, βρισκόταν με τους γονείς του στην πλαζ ζήτησε και ζήτησε να κάνει θαλάσσια σπορ.
Οι πληροφορίες λένε πως ενώ βρισκόταν στη φουσκωτή «μπανάνα» έπεσε στο νερό με άλλους να υποστηρίζουν ότι το τραυμάτισε θανάσιμα το ταχύπλοο στην προσπάθεια του χειριστή του να εντοπίσει το παιδί και άλλους να αναφέρουν ότι το παιδί χτύπησε άλλο σκάφος.
Στο σημείο βρισκόταν και ναυαγοσώστης όμως παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να το σώσει.
Για το συμβάν συνελήφθησαν ο υπεύθυνος για τα θαλάσσια σπορ στη συγκεκριμένη παραλία καθώς και ο χειριστής του ταχυπλόου.
Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με σκάφος στο Κέντρο Υγείας του νησιού ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει το Λιμενικό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ