Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η επιστροφή του Βαλβέρδε στο Καραϊσκάκη

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014   11:12:00 π.μ.


Η επιστροφή του Βαλβέρδε στο ΚαραϊσκάκηΣτον Πειραιά επιστρέφει σήμερα, μετά από δύο χρόνια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο 50χρονος βάσκος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε άλλο ένα ισχυρό φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Ατλέτικο Μπιλμπάο καθώς αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς και πιο επιτυχημένους ξένους προπονητές στη σύγχρονη ιστορία των ερυθρολεύκων.
Με πέντε τίτλους το «μυρμήγκι» όπως είναι το παρατσούκλι του Βαλβέρδε αγαπήθηκε όσο λίγο προπονητές και στις δύο περιόδους του στο Λιμάνι με τον ίδιο να παραδέχεται σε δηλώσεις του ότι είναι «Ολυμπιακάρα».
Εκτός από την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με την παρουσία τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:30 στηρίζουν και τη Unicef καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα πάνε για την ενίσχυση της οργάνωσης.
Ντεμπούτο στο «Καραϊσκάκης» θα κάνουν Αμπιντάλ και Μποτία ενώ αντίθετα δεν θα πατήσει χορτάρι το τελευταίο μεγάλο απόκτημα των Πειραιωτών, ο ολλανδός Αφελάι. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ και Φορτούνης.
Αναλυτικά οι παίχτες που επέλεξε ο Μίτσελ είναι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουάκου, Ντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης και Σαβιόλα.
Από την πλευρά του ο Βαλβέρδε επέλεξε τους: Ιραϊθοθ, Λαπόρτε, Ερίκ Μοράν, Σαν Χοσέ, Μπενάτ, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Ιμπαΐ, Ιάγκο Ερερίν, Σουσαέτα, Ιραόλα, Ετσεΐτα, Μικέλ Ρϊκο, Γκουρπέγκι, Μουνιαΐν, Αντούριθ, Μπαλεντσιάγα, Γκιγιέρμο, Ακέτχε, Ουνάι Λόπες και Βιγκέρα. Σημειώνεται ότι η ισπανική ομάδα αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι και θα αναχωρήσει σήμερα το βράδυ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ