Ροη ειδησεων

Βίντεο: Γιατί η κότα πέρασε το δρόμο;

Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014   11:55:00 π.μ.


Βίντεο: Γιατί η κότα πέρασε το δρόμο;Ένα νέο ερώτημα βασανίζει την αστυνομία της αμερικάνικης πόλης μετά το προαιώνιο ερώτημα «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;»
Άλλο ένα ερώτημα με πρωταγωνιστή μια κότα μετά το προαιώνιο δίλημμα «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;» βασανίζει τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την αστυνομία στο Πόρτλαντ.
Με μια, αν μη τι άλλο ασυνήθιστη, ανακοίνωσή της η αστυνομία παραδέχτηκε ότι οι άνδρες της κινητοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, ανταποκρινόμενοι στην καταγγελία ενός κατοίκου του Λίντον ότι μια κότα προσπαθεί να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο, σε ώρα αιχμής, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.
Στην ανακοίνωση με τον αστείο τίτλο «Οι αξιωματικοί αδυνατούν να καθορίσουν τις προθέσεις της κότας», οι αρχές δηλώνουν ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το πτηνό, επισημαίνοντας όμως ότι η ελεύθερη κυκλοφορία ζώων στους δρόμους δεν είναι για γέλια, αφού μπορεί να προκληθούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Η αστυνομία, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και την ηχογραφημένη καταγγελία, στην οποία ο καλών διαβεβαιώνει ότι «δεν κάνει φάρσα».
ύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας το φαινόμενο να καλούνται αστυνομικοί για να βοηθήσουν... πάπιες να περάσουν με ασφάλεια τον δρόμο ή για να τις σώσουν εάν βρίσκονται σε κίνδυνο είναι συνηθισμένο αλλά αυτή, όμως, ήταν η πρώτη φορά που έγινε καταγγελία για μια κότα.
Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παράτολμο πτηνό, κατέληξε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ