Ροη ειδησεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη για την επιστροφή των εκδρομέων

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014   11:22:00 π.μ.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη για την επιστροφή των εκδρομέων
Διαβάστε αναλυτικά τις ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Κυριακή, στα Τέμπη με απόφαση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, λόγω της αναμενόμενης μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας, αλλά και για την ομαλή και εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, αφορούν σε αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού, έως τη δ/ση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα και τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου με κατεύθυνση την Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη δ/ση Ομολίου.
Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών- Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ