Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ο ρωσικός στρατός στα ανατολικά της χώρας πραγματοποιεί την πορεία 1000 χλμ στα πλαίσια των ασκήσεων

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014   5:53:00 μ.μ.


Ο ρωσικός στρατός στα ανατολικά της χώρας πραγματοποιεί την πορεία 1000 χλμ στα πλαίσια των ασκήσεων
Πάνω από εκατό χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες σηκώθηκαν με συναγερμό στην Άπω Ανατολή.

Τα τμήματα της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιοχής στο Πριμόριε πραγματοποιούν την πορεία στην περιοχή της διεξαγωγής των ασκήσεων, μια σειρά από τμήματα οδικώς θα διανύσουν πάνω από χίλια χιλιόμετρα, μεταδίδει το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας.
Την παραμονή ο Πρόεδρος Βλαδίμιρ Πούτιν ανέθεσε στο Υπουργείο Αμύνης να διεξάγει έναν έκτακτο έλεγχο της μαχητικής ετοιμότητας των στρατευμάτων της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιοχής.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου θα εκτιμηθούν οι ενέργειες των αρχηγών και των επιτελείων στη διαδικασία ετοιμασίας σε ύψιστο βαθμό μαχητικής ετοιμότητας, καθώς και στη μετακίνηση σε περιοχές εγκατάστασης.
Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των πορείων πολλών χιλιομέτρων οι πεζοναύτες του Στόλου του Ειρηνικού Ωκεανού θα επεξεργαστούν υποθέσεις μαχητικής προστασίας των πομπών, διέλευσης των μολυσμένων τμημάτων του εδάφους, αποτροπής της επίθεσης των ομάδων δολιοφθορέων και των χτυπημάτων της αεροπορίας.
"Τα τμήματα των πεζοναυτών που εγκαθίστανται στο Βλαδιβοστόκ, προετοιμάζονται στην επιβίβαση σε μεγάλα πλοία πεζοναυτών με μετέπειτα έξοδο στη θάλασσα. Ο τόπος της αποβίβασης και η περαιτέρω μαχητική υπόθεση εξάσκησης στο αρχηγείο των παραλιακών στρατευμάτων του Στόλου του Ειρηνικού Ωκεανού θα παραδοθούν μετά την έξοδο των πλοίων στη θάλασσα ", αναφέρεται στην ανακοίνωση του στρατιωτικού οργάνου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ