Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Τρεις πυροσβέστες της 11ης Σεπτεμβρίου πέθαναν από καρκίνο την ίδια ημέρα!

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014   11:03:00 μ.μ.


Τρεις πυροσβέστες της 11ης Σεπτεμβρίου πέθαναν από καρκίνο την ίδια ημέρα!
«Έφυγαν» τη Δευτέρα, με διαφορά λίγων μόνο ωρών, «χτυπημένοι» από την «επάρατη νόσο»

Ένα παράξενο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε τρεις άντρες οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη με τις φλόγες στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και πέθαναν την ίδια ημέρα από καρκίνο.
Ο αξιωματικός της πυροσβεστικής Χάουαρντ Μπίσκοφ, 58 ετών και οι πυροσβέστες Ρόμπερτ Λίβερ, 56 ετών και Ντάνιελ Χέγκλουντ, 58 ετών πέθαναν τη Δευτέρα, «χτυπημένοι» από την «επάρατη νόσο», με διαφορά λίγων μόνο ωρών.
Ωστόσο, οι τρεις άντρες δεν ήταν οι μόνοι από τους ήρωες της τρομακτικής και θλιβερής εκείνης ημέρας για τις ΗΠΑ, αφού χιλιάδες άλλοι άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης στο Σημείο Μηδέν, έχουν διαγνωστεί με πολλές ασθένειες και κυρίως με καρκίνο.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής γιατροί και επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να λύσουν αυτό το «μυστήριο» και να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα, σχετικά με το αν και πώς συνδέεται η ασθένεια με τους Δίδυμους Πύργους.
Σημειώνεται, πάντως, ότι τουλάχιστον 1.000 θάνατοι έχουν συνδεθεί με την τοξική σκόνη που απλώθηκε στην περιοχή, λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που στοιχειώνει μέχρι σήμερα την Αμερική.
Πηγή: BBC


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ