Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

"Πετούσε" στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ - Νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014   8:13:00 π.μ.


Εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 επί του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας και άνοδος  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.
Tα συνθήματα στις κερκίδες της Τούμπας είχαν ως κύριο θέμα τους την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ το 13-1 που μετρά ο ΠΑΟΚ όσον αφορά τα γκολ του μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, είναι εντυπωσιακό και δίνει άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.
Το πρώτο ημίχρονο, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο ιδανικά για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στο 2’ ο Ρατς έκανε το 1-0 δίνοντας το στίγμα για το τι θα επακολουθούσε. Στο 22’ ο Κάτσε είχε δοκάρι, ενώ στο 27’ ο Μακ έκανες το 2-0. Στο 43’ ο Ρατς με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 ενώ στο 45’ μετά από δύο δοκάρια (Αθανασιάδης Τζιόλης) ο Αθανασιάδης έκανε το 4-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, αφού το 4-0 του έδινε μεγάλη ασφάλεια και στο μυαλό του Άγγελου Αναστασιάδη και των παικτών του, βρίσκονταν και η αναμέτρηση της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ στην Γαλλία για το Γιουρόπα Λιγκ αλλα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή. Στο 63’ στο 65’, στο 80’ και στο 87’ ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες να ανεβάσει και άλλον τον δείκτη του σκορ με τους Μακ, Αθανασιάδη, Γκολάσα και Παπαδόπουλο αντίστοιχα, ενώ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Τζόρτζ Κλέιτον στο 66’ και μοναδική ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη να βγαίνει μόνος του μπροστά στον Γλύκο, αλλα το πλασέ του να το σταματά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Κίτρινες: Ρατς, Μονιάκης,
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης (77’ Μάρτενς), Τζανδάρης (69’ Παπαδόπουλος), Κάτσε, Μακ, Σαλπιγγίδης (69’ Γκολάσα), Αθανασιάδης.
ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (46’ Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Πετρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μέιτε, Περογαμβράκης (46’ Τζόρτζ Κλέιτον), Μακρής (58’ Ράζακ).


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ