Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Ύποπτοι» 60 αγώνες στην Αγγλία!

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014   11:09:00 μ.μ.


«Ύποπτοι» 60 αγώνες στην Αγγλία!Σκάνδαλο προ των πυλών στην Αγγλία, 60 αγώνες ελέγχονται ως ύποπτοι για χειραγώγηση σύμφωνα με την Daily Mail.
Νέο σκάνδαλο είναι έτοιμο να ξεσπάσει στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», 60 αγώνες από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αλλά και από αυτό της Football League, ελέγχονται ως ύποπτα για χειραγώγηση. Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνουν συλλήψεις, αφού δεν υπάρχουν καταγγελίες, όμως έχει ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα.
Μάλιστα, ο Ντέβιντ Νιούτον φέρεται να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και να δηλώνει πως: «Η ομοσπονδία κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκαθαρίσει αυτές τις καταστάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να τιμωρηθούν και να τους απαγορευθεί η συμμετοχή στα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχει αποδειχθεί η εμπλοκή τους σε χειραγωγημένα παιχνίδια».
Στα ύποπτα παιχνίδια, μπλέκονται μεταξύ άλλων και 10 εν ενεργεία αθλητές τους οποίους ο επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαιρικής ακεραιότητας της FA, προειδοποιεί: «Αν κάποιος έχει εμπλακεί σε ύποπτα ή χειραγωγημένα ματς, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε τις ευθύνες και την υποχρέωση που έχει απέναντι στο άθλημα. Θα θέλαμε να βρίσκονται σε επαφή μαζί μας, ανά πάσα στιγμή, εάν πέσει στην αντίληψή τους κάποιο ύποπτο παιχνίδι».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ